• Praktijk voor fysiotherapie voorthuizen

  Voor de leden van korfbalvereniging Spirit is er de mogelijkheid om, bij het optreden van een blessure, bij ons in de praktijk aan de van den Berglaan langs te komen voor een kosteloze screening. Wij beoordelen dan hoe ernstig de blessure is en wat de vervolgstappen zijn. Mocht er een vervolgbehandeling nodig zijn, dan kan deze direct ingepland worden. De screening vindt over het algemeen plaats door Hugo Hilgersom, de sportfysiotherapeut van Praktijk voor Fysiotherapie Voorthuizen en tevens de core stability en kracht trainer van de selectie van Spirit. Na deze screening koppelen wij onze bevindingen terug aan de trainer van de desbetreffende speler.

 • Hoe gaat het in zijn werk?

  Op het moment dat je een blessure neem je contact op met de praktijk om een geschikt moment af te spreken. Bij voorkeur vraag je naar Hugo Hilgersom  Hij  zal de screening afnemen en een vervolgadvies geven. De screening is geheel kosteloos. Mochten er vervolgbehandelingen nodig zijn, dan zijn die wel op eigen kosten. Bij veel mensen zullen die binnen het aanvullende pakket van de zorgverzekering vallen, kijk het voor de zekerheid even na, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Elke maandag tussen 18.00 – 19.00 vindt er een sportspreekuur plaats op de praktijk. Dit is tevens een mogelijkheid waarin leden van Spirit langs kunnen komen om hun blessure te laten screenen. Hier hoeft van tevoren geen afspraak voor te worden gemaakt. De screening vindt plaats door Sportfysiotherapeut Hugo Hilgersom.

 • Contactpersoon

  Mail naar 
  hhilgersom@fysiotherapievoorthuizen.nl of bel naar 0342-478518 of vul het contact formulier in op onze site. www.fysiotherapievoorthuizen.nl