• Het seizoen is zeker nog niet afgelopen maar de termijn van opzeggen is voorbij. De laatste twee weken zijn er nog diverse afmeldingen en wijzigingen binnengekomen.
  De mutaties zijn als volgt;

  Nieuw;
  Een nieuw lid bij de recreanten is Jolanda Dil, welkom en heel veel plezier op de woensdag-avonden.

  Bedankjes:
  Wilco van den Brink (pupil), Lennart Hooijer (aspirant), Marleen Redert (pupil), Timon van  Duijn (aspirant), Hanna Bunt (pupil), Jordi Versteeg (pupil) en Josephine Kamano (kangoeroe) hebben allemaal bedankt.

  Wijzigingen;
  Connelie van Dasselaar – Overeem, Lotte van Beek – van de Bor en Jannet van den Top worden met ingang van het nieuwe seizoen overgeschreven naar de overige leden. En Cindy Ploeg had zich afgemeld maar heeft zich bedacht en blijft toch lid van de grootste familie van Voorthuizen!

  Opzeggen lidmaatschap!
  Dat kan natuurlijk maar de afzegging gaat pas in per 30 april 2024. Als je nu opzegt ben je nog wel voor het hele seizoen 2023 / 2024 contributie verschuldigd!

  Nieuwe (e-mail)adressen:
  Als je verhuisd bent, een nieuw (mobiel)telefoonnummer hebt of je e-mailadres is gewijzigd dit graag doorgeven via een mailtje/appje naar mij dan kan ik een en ander aanpassen!
  Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

  Heb je vragen of opmerkingen dan ben ik als volgt bereikbaar. Mobiel via 0683426602.

  E-mail ledenadministratie@ckvspirit.nl of henny.snijder@hetnet.nl en verder via de brieven-bus aan de Van den Berglaan 121, 3781 GE.

  Tot ziens op het veld!!

  HENNY