• Hier onder andere een herhaling van de melding van vorige maand over het opzeggen van je lidmaatschap. Het is heel belangrijk dat als je wilt stoppen met korfballen het nu de tijd is om dat schriftelijk door te geven.

  Opzeggen;
  Als je komend seizoen (met ingang van augustus 2021) niet meer wil spelen dan moet je het lidmaatschap schriftelijk opzeggen of eventueel wijzigen. In verband met het inschrijven van het aantal teams voor de competitie en het samenstellen van deze teams moet de opzegging of wijziging voor 30 april a.s. bij mij binnen zijn. Formulieren zijn te downloaden via de Spiritsite. Klikken in de blauwe balk op lid worden en dan aan de linkerkant het formulier bij afmelden lidmaatschap invullen en opsturen. Als je niet op tijd hebt opgezegd (dus voor 30 april) dan schrijven we in september 2021 en maart 2022 nog de contributie af over het seizoen 2021/2022.

  Dan nu de wijzigingen van afgelopen maand;

  Helaas weer geen nieuwe leden te melden.

  Bedankt;
  Joah van Leeuwen (aspirant), Davey van Middendorp (pupil), Daan Arends (aspirant), Sander van Maanen (pupil), Ruben van de Kamp (aspirant), Merel Mulder (junior), Sandra van den Brink – Doest (midweek), David Ceelen (pupil) en Amanda Vonk (Gteam) hebben aangegeven om direct of aan het einde van het seizoen te stoppen. Dan ben ik vorige keer vergeten door te geven dat ook Myrthe den Boer (pupil) heeft opgezegd als lid.

  Wijzigingen:
  Kim van de Kuilen vanwege langdurige blessure (aspiranten), Anette Monshouwer (welkom terug) en Henriëtte van den Heuvel-Brouwer (welkom terug) worden allen overgeschreven naar de overige leden.

  Dan als laatste;
  Adreswijziging doorgeven?? Nieuw (mobiel)telefoonnummer?? Vragen??? Graag doorgeven via de mail naar henny.snijder@hetnet.nl of ledenadministratie@ckvspirit.nl. Per telefoon via 06 83426602. Formulieren mogen ook in de brievenbus aan de Jan Steenstraat 56 achtergelaten worden.

  Hartelijke groet,

  Henny