• LAATSTE HERNNERING!!!
  Het is bijna 30 april en dat wil zeggen dat als je volgend seizoen niet meer wilt korfballen dan moet je dat voor het eind van deze maand schriftelijk aan mij doorgeven!

  Is de afmelding later binnen ben je contributie verschuldigd voor het HELE nieuwe seizoendus voor het najaar 2021 EN voorjaar 2022.

  In dit vreemde seizoen zijn de TC en JTC ook al weer volop bezig met het nieuwe seizoen, hopelijk met een gewone competitie. Daarvoor moeten de teams ingedeeld worden en alles moet opgegeven worden aan het KNKV en dat houdt dan weer in dat we zo snel mogelijmoeten weten op wie we kunnen rekenen en hoeveel teams we kunnen maken. Vandaar de afmelddatum van 30 april.

  De mutaties die ik de laatste 3 weken heb doorgekregen zijn als volgt;

  Nieuw;
  Gelukkig heb ik ook weer nieuwe leden te melden, dat was even geleden maar een hartelijk

  welkom voor;
  Gabriëlle van Maanen (pupil), Jessie Pietersma (pupil), Maureen van den Brink (senior)Kaylee Bal (aspirant) en Jeremey en Yordi Boonen (beide aspirant).

  Bedankjes:
  Met ingang van het nieuwe seizoen spelen niet meer mee of zijn geen lid meer van SpiritEsther (junior), Naomi en Rhodé (beide aspirant) Klok, Hidde Mom (aspirant), Aart (junior), Dirk en Jelle (beide pupillen) van de Ruitenbeek, Gerbrand van de Veen (G-team), Thijmen van Beek (aspirant) en Tess Overeem (pupil).

  Wijzigingen;
  Michelle van Beek-van Geresteijn wordt overgeschreven naar de overige leden

  Nieuwe (e-mail)adressen:
  Als je verhuisd bent, een nieuw (mobiel)telefoonnummer hebt of je e-mailadres is gewijzigd dit graag doorgeven via een mailtje naar mij dan kan ik een en ander aanpassen!

  Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

  Heb je vragen of opmerkingen dan kan dat natuurlijk. Telefonisch ben ik bereikbaar via 06 8342 6602. E-mail ledenadministratie@ckvspirit.nl of henny.snijder@hetnet.nl en verder

  via de brievenbus aan de Jan Steenstraat 56, 3781 EN.

  HENNY