• Hier onder andere een herhaling van de melding van vorige maand over het opzeggen van je lidmaatschap. Het is heel belangrijk dat als je wilt stoppen met korfballen het nu de tijd is om dat schriftelijk door te geven!!!!

  Opzeggen;
  Als je komend seizoen (met ingang van augustus 2023) niet meer wil spelen dan moet je het lidmaatschap schriftelijk opzeggen of wijzigen (als je bijv. overig lid wil blijven). In verband met het inschrijven van het aantal teams voor de competitie en het samenstellen van deze teams moet de opzegging of wijziging voor 30 april a.s. bij mij binnen zijn.

  Formulieren zijn te downloaden via de Spiritsite.Klikken in de blauwe balk op lid worden en dan aan de linkerkant het formulier bij afmelden lidmaatschap invullen en opsturen.

  Als je niet op tijd hebt opgezegd (dus voor 30 april) dan schrijven we in oktober 2023 en maart 2024 nog de contributie af over het seizoen 2023/2024.

  Dan nu de wijzigingen van afgelopen maand;

  Nieuwe leden;
  Tess Demmer (pupil) en Faye Kieft (kangoeroe) zijn de nieuwe leden, welkom!

  Bedankt;
  Maureen van den Brink (senioren) en Cindy Ploeg (junior) stoppen helaas aan het einde van het seizoen.

  Wijzigingen:
  Zeger van den Hudding, Gerda Kwant, Eric Beukhof, Erik van Beek (allemaal midwekers), Anneke van Burken (senioren) en Eline van Putten (junior) worden om verschillende redenenovergeschreven naar de overige leden miv het nieuwe seizoen. Nathan van der Voort gaat in het nieuwe seizoen de midweek versterken.

  Dan als laatste;
  Adreswijziging doorgeven??  Nieuw (mobiel)telefoonnummer??  Vragen???

  Graag doorgeven via de mail naar ledenadministratie@ckvspirit.nl of henny.snijder@hetnet.nl Mobiel bereikbaar via 06 83426602. Formulieren mogen ook in de brievenbus aan de Van den Berglaan 121, 3781 GE achtergelaten worden.

  Tot ziens op het veld,

  Henny