• De afgelopen weken zijn er best wel veel wijzigingen geweest en vooral veel nieuwe leden.
  Het mooie nieuws is dat we nu meer dan 400 leden(!) hebben bij de grootste familie van Voorthuizen. Binnenkort horen en zien jullie daar meer van maar eerst het lijstje met de wijzigingen:

  De nieuwe leden zijn:
  Een hartelijk welkom voor de junior Joëlle Hellegering en aspirant Eleonoor Flier. De nieuwe pupillen zijn; Isa Bos, Milou Hilders, Zoë Gerritsen, Esther van Middendorp, Vanessa Hendriksen en Yara Verhoef. En ook een hartelijk welkom voor de nieuwe Kangoeroes! En dat zijn; Nikki Meiling, Huub Demmer, Evene Jochemsen, Simon Jochemsen en Luna van de Beek. Allemaal heel veel plezier bij Spirit!!

  Wijzigingen:
  Overgeschreven naar de overige leden; senioren Janique van Maanen en Ruben van Geresteijn en de midwekers Joyca Druijff en Yvette Doppenberg – vd Hudding.

  Afmeldingen:
  En verder heb ik bedankjes ontvangen die niet allemaal direct ingaan maar ik meld ze toch vast: Ruben de Bruin (G-team), Talitha Jansen (midweek), Yah Kumar Singh (pupil), Alissa van den Hee (aspirant) en bij de overige leden heeft Kim van de Kuilen zich afgemeld.

  Dan heb ik alleen nog zoals altijd de herhaalde oproep:
  Als je verhuisd, een wijziging in je e-mailadres of je (mobiele)telefoonnummer is gewijzigd wil je dit dan doorgeven aan de ledenadministratie? Bij voorkeur via de mail dan kan ik de ledenlijst zo goed mogelijk bijhouden. Alvast dank!!

  Dit was het weer het nieuws van de laatste weken. Willen jullie mij iets melden dan kan dat via de gebruikelijke kanalen; de brievenbus aan de Van den Berglaan 121, tel. 06 83426602 of een van de e-mailadressen; ledenadministratie@ckvspirit.nl of henny.snijder@hetnet.nl

  Opgaveformulieren en formulieren om op te zeggen zijn te downloaden via de Spiritsite. Dit was het weer voor nu, tot ziens in de Voorde!

  Henny