• Korfbalvereniging Spirit heeft deze maand na prettige en constructieve gesprekken de overeenkomsten met hoofdsponsors Van den Hul & Luigjes en Auto Versteeg-Buurman vernieuwd. Aanleiding was onder meer de betere mogelijkheden die de club aan sponsors kan bieden nu het gehele jaar door Spirit de beschikking heeft over velden èn sporthal en daarnaast een prachtige clubruimte heeft die multifunctioneel wordt ingezet.

    Naast nieuwe borden, die een ereplaats krijgen op veld en in de hal, wordt de naam van de sponsors ook gekoppeld aan de door de vereniging georganiseerde toernooien: in december het Auto Versteeg-Buurman Eindejaar toernooi, dat krijgt een regionale opzet en in de maand mei het Van den Hul & Luigjes Schoolkorfbal toernooi en op Hemelvaartsdag het Van den Hul & Luigjes Familie & Vrienden toernooi.

    Spirit is bijzonder blij met de uitgebreide steun van deze typische Voorthuizense bedrijven en kon de afgelopen maanden ook meerdere nieuwe sponsors verwelkomen. Mede daardoor ziet de toekomst van de vereniging op het Korfbalcomplex De Voorde er goed uit. Naast de mooie sportieve resultaten is het voor de club erg prettig zich gesteund te weten door veel lokale bedrijven!

    ondertekening overeenkomst met Van den Hul & Luigjes met v.l.n.r: René Hogeweg (Spirit), Erik van Riet (VDH&L), Corné Baatenburg de Jong (Spirit), Sander Schattenberg (Spirit) en Mark van de Kraats (VDH&L) (VDH&L)

    Ondertekening overeenkomst Auto Versteeg-Buurman met Leendert Redert (AVB) en Fenna Versteeg (Spirit)


    Bron: Barneveldse Krant