• Dit competitieseizoen is op 2 wedstrijden na afgelopen maar de laatste weken heb ik nog heel veel mutaties ontvangen, hieronder de wijzigingen;

  Nieuwe leden; In totaal 15 nieuwe leden(!) en dat zijn de pupillen; Luca van Middendorp, Lieke van de Kuilen, Jefta Vedder, Hester van de Ruitenbeek, Floortje Bos, Daan Bussen, Noor Koppejan, Levi Verkerk, Noa Bos, Hanna van de Kraats, Jesse van der Neut, Sanne Vermeer, Eefje Bunt en Sofie Gant. Caspar Dubbers heeft zich als aspirant aangemeld! Hartelijk welkom allemaal!

  Bedankjes: Rob Boerman (trainde bij de senioren), Thirze van Maanen (aspirant) en Hanna van den Brink (pupil) hebben helaas nog afgezegd. Via via bereikte ons het bericht dat Kitty Brink op 56-jarige leeftijd is overleden. Zij was vanaf 20 november 1976 lid van Spirit. De eerste jaren spelend lid en later na haar verhuizing overig lid.

  Wijzigingen; Esther van Ee (senioren), Madelief Kamphorst (junioren) worden al dan niet tijdelijk over- geschreven naar de overige leden.

   Nieuwe (e-mail)adressen: Als je verhuisd bent, een nieuw (mobiel)telefoonnummer hebt of je e-mailadres is gewijzigd dit graag doorgeven via een mailtje naar mij dan kan ik een en ander aanpassen! Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

  Heb je vragen of opmerkingen dan kan dat natuurlijk. Telefonisch of via Whatsapp ben ik bereikbaar via 0683426602. E-mail ledenadministratie@ckvspirit.nl of henny.snijder@hetnet.nl en verder via de brievenbus aan de Van den Berglaan 121, 3781 GE Voorthuizen.

   Dit was het voor nu, op het moment dat ik dit schrijf heeft Spirit 419 leden. Dat is ten opzichte van de start van het seizoen 2023/2024 een toename in leden van bijna 10%.

  Tot ziens op het jubileumfeest op de 22e juni!