• In verband met de versoepelingen van de Coronamaatregelen heeft het KNKV besloten om in juni een (kleine) competitie te gaan starten voor de jeugdteams en de junioren. Wij hebben als vereniging besloten hieraan deel te gaan nemen, uitgezonderd de F1 en de E5. Omdat we afgelopen zaterdag het huidige seizoen hebben afgesloten en komende vrijdag de teamindeling voor het nieuwe seizoen op de site zal worden geplaatst, gaat deze competitie dus plaatsvinden in de nieuwe teams, met de nieuwe trainers. Er zal competitie zijn op zaterdag 12, 19 en 26 juni. De reeds geplande slotdag zal daarom verplaatst worden naar 3 juli. Het KNKV probeert alle teams regionaal in te delen, dus zoveel mogelijk dichtbij Voorthuizen.

  Komende vrijdag (4 juni) zal, tegelijk met de teamindeling, ook het trainingstijdenschema voor de maand juni geplaatst worden, dat vanaf maandag 7 juni in zal gaan.

  Belangrijke punten voor spelers en ouders:

  • Competitie spelen betekent dat er uit- en thuiswedstrijden zullen zijn. Het wedstrijdprogramma ontvangen wij kort voor 12 juni. Het wedstrijdsecretariaat zal zodra het wedstrijdprogramma bekend is, inplannen wie er moeten rijden en op welke tijd er vertrokken wordt. Houd er dus rekening mee dat u mogelijk op één van de zaterdagen moet rijden.

  • Afmelden voor een wedstrijd moet bij het wedstrijdsecretariaat, NIET bij de trainers. Onderaan dit bericht staat een overzicht van de wedstrijdsecretaresses per categorie. Graag zo vroeg mogelijk afmelden, zodat er tijd is om eventuele vervanging te regelen.

  • Afmelden voor een training moet wel bij de eigen trainers gedaan worden.

  Teams

  Wedstrijdsecretaresse

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  A- en B-teams

  Inge Druijff

  06-21404388

  m.druijff@chello.nl

  C-teams

  Agnieta Tertoogen

  06-27506108

  g.tertoogen@chello.nl

  D-teams

  Jacqueline de Vries

  06-37339365

  jacqie.devries@hotmail.com

  E-teams

  Erica Beukhof

  06-11448083

  beukmail@upcmail.nl

  F-teams

  Danielle de Vries

  06-45370602

  danielle.d.vries@gmail.com