• [UPDATE 06-04-2021]
  I.v.m. onderstaande wijzigingen en toevoegingen is via deze link een aangepast trainingsschema te vinden.
   
  De wijzingen zijn:
   
  Maandag:
  D2 toegevoegd
   
  Dinsdag:
  C2 toegevoegd
  C3 en C4 tijd gewijzigd
   
  Donderdag:
  E1 en E2 veld gewijzigd
  D1 en D2 tijd en veld gewijzigd
  C1 en C2 veld gewijzigd
  B1 tijd gewijzigd
  G-team toegevoegd
  6.4 veld gewijzigd

  Oplevering van de velden bij korfbalcomplex De Voorde

  Vrijdag 2 april worden de velden opgeleverd. Dit is fantastisch nieuws én dit betekent dat we op onze eigen, nieuwe locatie aan de Jan de Jagerweg kunnen trainen.

  Hieronder vind je het nieuwe trainingsschema met een overzicht van de velden en belangrijke informatie. Alles is goed voorbereid om een ieder de mogelijkheid te bieden om te trainen.

  De indeling van de teams, tijden en velden zijn met zorg en bewuste keuzes gemaakt. Het verzoek om hier alleen van af te wijken na overleg met de betreffende (J)TC coördinator.

  Het is zover - 2 april 2021 1

   

  Vrijdag 2 april

  Oplevering velden.

  Zaterdag 3 april

  Alle (jeugd) trainers worden om 10.00 uur verwacht op het veld bij korfbalcomplex De Voorde. Hier krijgen jullie uitleg over verschillende zaken zoals materiaal, sleutels, corona voorschriften etc. Als je in het bezit bent van korfbalballen en/of een sleutel van de oude ballenkasten en/of de oude materiaalruimte aan de Overhorsterweg, deze dan graag meenemen.

  Ben je verhinderd, neem dan even contact op met je (J)TC-coördinator.

  Deze zaterdag starten de teams A1, A2, S1, S2 met trainen volgens onderstaand nieuw trainingsschema.

  Dinsdag 6 april

  Vanaf vandaag starten de overige teams met de trainingen bij korfbalcomplex De Voorde volgens onderstaand nieuw trainingsschema.

  Overige informatie

  • Op de website van CKV Spirit staat het bijgewerkte corona protocol gemaakt volgens de richtlijnen van het RIVM, het KNKV en het NOC*NSF. Hier vind je belangrijke informatie over de voorschriften voor, tijdens en na de training. Lees deze goed door!

  Let op! De richtlijnen voor sporters onder en boven de 27 jaar zijn dus verschillend!

  • Bij korfbalcomplex De Voorde trainen we allemaal op kunstgras. Heb je nog gras/voetbalschoenen? Dit is geen enkel probleem, je mag daar gewoon mee op het kunstgras trainen.
  • De kantine, kleedkamers, en toiletten zijn gesloten.